Referenties

Op deze pagina vindt u referenties van enkele klanten m.b.t. onze dienstverlening.

Linkbuilding en SEO – Samsung Business Center Amsterdam
Middels aanpassingen aan onze website en het inzetten van de linkbuildingstrategie van Merxx hebben wij een aantal top-posities op Google behaald in het onbetaalde zoekgedeelte. Merxx staat voor snel schakelen, meedenken en het juiste advies.

Philip BoasDirecteur Samsung Business Center Amsterdam

Webdesign – YellowBees
Voor ons nieuwe business initiatief zochten wij een webdesign en consultancy bureau dat flexibel genoeg was om aan onze hoge eisen te voldoen zonder dat we daarvoor de hoofdprijs zouden moeten betalen. Die hebben wij volledig gevonden bij Merxx Marketing. Maurice is een professional en is er volledig op gericht een top resultaat neer te zetten dat zowel een visitekaartje is voor ons als voor hemzelf als ondernemer in de online marketing wereld. Wij raden Merxx Marketing absoluut aan als partner voor de diverse onderdelen van online marketing.

Hans KwaEigenaar Yellowbees

Webdesign, SEO, Adwords en linkbuilding – Ab-ire Uitvaartverzorging
Sinds 2010 doe ik naar volle tevredenheid zaken met contactpersoon Maurice. Bovenal ben ik zeer tevreden over de zeer snelle doorvoering van wensen en aanpassingen t.a.v. mijn site, maar zeker ook over de zeer gunstige en goede kwaliteit–prijsverhoudingen. Er wordt goed mee gedacht zonder dat er van alles opgedrongen wordt. Dit vertaalt zich in een uitstekende vindbaarheid en vele positieve reacties van mijn sitebezoekers.

Martijn HuffnagelEigenaar Ab-ire Uitvaartverzorging

Webdesign en Adwords – Plaagdierbestrijding Het Gooi
“Na een prettige kennismaking, onze wensen duidelijk kunnen maken. Tijdens het proces van opmaak goed en duidelijk contact gehouden, waarbij nieuwe ideeën/wensen konden worden bijgesteld. Dit heeft geresulteerd in een prachtige site, met daarbij ook veel complimenten van onze klanten. Die net als ons, de site duidelijk, overzichtelijk en als informatief ervaren. Ook de after-sales van het team is goed, met o.a. het maandelijkse rapportage-dashboard met een duidelijk overzicht van de bezoekers”.

Peter HollanderDirecteur van Plaagdierbestrijding Het Gooi

SEO, Adwords, Actie-sites en linkbuilding – Surfing 4 Art
Merxx heeft mij geholpen om mijn website bij de juiste mensen/doelgroep omhoog te laten komen in Google. De diversiteit aan middelen, de verschillende adviezen op maat en de behaalde resultaten maken mij een zeer tevreden klant. Op deze manier zullen de resultaten een blijvende opbrengst hebben voor mijn bedrijf. Ook in de toekomst of bij eventuele nieuwe ideeën laat ik merx graag de weg uitstippelen die past bij mijn doelstellingen en middelen. Bedankt!

TimEigenaar Surfing 4 Art

Google Adwords – Rib Actie Scheveningen
Wij hebben contact opgenomen met Merxx om ons te helpen beter vindbaar te zijn op het internet. Naast het prettige contact wat wij in diverse persoonlijke gesprekken hadden, zijn de snelle reacties op onze vragen en daarbij de ongevraagde adviezen en belangrijke tips zeer goed. Hun bereikbaarheid is uitstekend en zij handelen direct op gevraagde acties van onze kant.

Katinka PugliaEigenaar RIB Actie Scheveningen