Domeinregistratie

Domeinregistratie

Zonder domeinregistratie kunt u nooit uw eigen website of webshop op internet starten. Eigenlijk lijkt domeinregistratie op het registreren van uw bedrijfsnaam bij de Kamer van Koophandel. Domeinregistratie is het vastleggen van een domein voor een bepaalde periode. U wordt geen eigenaar van een domein, maar zolang u blijft betalen kunt u hem gebruiken. De registratie van uw domeinnaam (= uw winkel of bedrijfspresentatie op het internet) vindt plaats bij een organisatie die alle namen van domeinen beheert.

zoekmachine optimalisatie almere

Stappen van domeinregistratie

  • Bedenk eerst welk webadres (domein) u wilt gaan registreren, houd daarbij rekening met aspecten als o.a. belangrijkste trefwoord meenemen in u webadres, niet te lang webadres.
  • Welke extensie moet uw webadres krijgen, .nl, .com, .eu, etc.
  • Is het webadres dat u heeft bedacht nog vrij? (kunt u controleren op de website van de SIDN)
  • Laat ons weten op welk webadres uw keuze is gevallen en wij verzorgen de domeinregistratie voor uw bedrijf.

Domeinregistratie maar nog geen website..

U kunt een webadres ook registreren wanneer u er niet direct plannen mee heeft, maar gewoon wilt voorkomen dat iemand anders hem registreert. Gewilde domeinen kunnen redelijk veel geld opleveren, dus u kunt domeinnamen ook registreren om ze later met winst door te verkopen. Naast domeinregistratie kunnen wij u ook een goed advies geven over welk domein het beste bij uw bedrijf past, en u vervolgens helpen met de volgende stap: hosting.

Kunnen wij u nog meer informatie geven over het domeinregistratie?

contactgegevens

Adres
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Direct advies:
06 – 20 96 41 58
info@merxx.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

    Naam

    Telefoonnummer