AdWords Campagnes (SEA)

Adwords Campagne & Adwords campagne kosten

Gevonden worden op Google, wie wil het niet? Met een Adwords campagne is het zo gepiept! U heeft al een website maar die wordt momenteel niet echt gevonden via Google (zoekend op een trefwoord). Dan kunt u 2 dingen doen: uw website laten optimaliseren of een Adwords campagne nemen tegen lage kosten.

adwords

Hoe werkt een Adwords campagne?

Nadat wij in overleg met u hebben vastgesteld wat het doel van uw campagne is gaan wij aan de slag:

  • Er wordt een campagne “gebouwd” waarbij de pagina’s van de website worden gekoppeld (deeplinking) en alle specifieke, bedrijfsgerelateerde trefwoorden worden toegevoegd (hoeveelheid trefwoorden heeft géén   invloed op de Adwords kosten).
  • het werkgebied / de regio wordt ingesteld (heeft ook géén invloed op de Adwords kosten).
  • de Google-spend (‘klik’- budget) is bepaald, hoeveel wilt u paar maand investeren? Deze kosten kunt u zelf   bepalen, hoe hoger uw budget is – hoe meer kliks u zult krijgen.

Wat kost dat?

Wat wij belangrijk vinden is transparantie! U weet bij ons dus van te voren precies hoeveel uw Adwords kosten zijn en wat u daarvoor krijgt. U betaalt de Google-spend (‘klik’- budget) zelf aan Google (wij maken wel uw account aan) en u betaalt ons maandelijks een management-fee voor beheren & managen van uw campagne! Op deze manier weet u zeker dat de afgesproken Google-spend ook daadwerkelijk helemaal gebruikt wordt voor de kliks naar uw website!

Waarom het onderhouden van uw adwords uitbesteden?

* Als officieel Google Partner zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Adwords wat uiteraard ten goede komt aan uw campagne!
* Zonder degelijk beheer en de juiste kennis kunnen de kosten van Google Adwords al snel hoog oplopen!
* Het kost u géén tijd meer om er dagelijks of wekelijks mee bezig te zijn!

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen m.b.t. Adwords?

contactgegevens

Adres
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Direct advies:
06 – 20 96 41 58
info@merxx.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

    Naam

    Telefoonnummer