Website maken

Webdiensten

Website laten maken

Een goede website kan u ruim 50% meer omzet opleveren, van zeer groot belang is de uitstraling en de bruikbaarheid van de website. Het loont dus zeer zeker om te investeren in een goede website.

website maken

Een website laten maken, hoe ziet het traject eruit?

Als eerste volgt er een intakegesprek waaruit naar voren komt wat het doel is van uw website en welke “acties” men moet kunnen doen op uw website. Daarna zullen wij gaan beginnen met enkele ideeën uit te werken zodat u uw mening kunt geven over enkele voorbeelden. Stap 3 is, n.a.v. uw keuze, uw website laten maken door ons (starten met bouwen). Vervolgens kunt u zelf het traject volgen hoever wij gevorderd zijn met uw website, zodat u de mogelijkheid heeft om uw mening te geven en wellicht aanpassingen kunt melden. Laatste stap is de oplevering van uw website na uw goedkeuring.

Waar houden wij o.a. rekening mee bij het maken van uw website

Bezoekers van een website blijken de uitstraling van de website in direct verband te brengen met de uitstraling van het bedrijf. Dus bij het maken van uw website is het van groot belang samen te bespreken wat voor uitstraling uw website nodig heeft. Uiteraard moet uw website up-to-date zijn, er moet dus op een simpele en snelle manier een wijziging kunnen worden doorgevoerd. En uw website moet makkelijk zijn in het gebruik, een handige menu-structuur zorgt voor een overzichtelijke website waardoor een potentiële klant snel vindt wat hij/zij zoekt.

Kunnen wij u nog meer informatie geven over het maken van uw website ?

contactgegevens

Adres
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Direct advies:
06 – 20 96 41 58
info@merxx.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

    Naam

    Telefoonnummer