Zoekmachinemarketing

Meer resultaat uit uw website halen? Wij helpen uw (online) doelen realiseren!

adwords

Adwords (SEA)

Gevonden worden op Google, wie wil het niet? Met een Adwords campagne is het zo gepiept! U heeft al een website maar die wordt momenteel niet echt gevonden via Google (zoekend op een trefwoord). Dan kunt u 2 dingen doen: uw website laten optimaliseren of een Adwords campagne nemen tegen lage kosten.

hoger in google komen

Optimalisatie (SEO)

Is website optimalisatie echt nodig? Ja, tenzij u te maken wilt krijgen met het volgende: Mooi uw (nieuwe) website, alleen jammer dat u de enige bezoeker bent iedere dag…….! Om dit te voorkomen kunt u denken aan of een Adwords campagne tegen lage kosten of website optimalisatie.

landingspagina's

Landingspagina’s

Landingspagina’s zijn specifieke website-pagina’s waarop een bezoeker “landt”, wanneer hij een zoekresultaat aanklikt op bijv. Google, een andere zoekmachine of een banner. Via deze pagina kom je de site dus binnen.

linkbuilding

Linkbuilding

Nog steeds is linkbuilding 1 van de belangrijkste pijlers om hoger gevonden te worden op Google en in andere zoekmachines. Los van het optimaliseren (SEO) van uw website bestaat uw ranking in zoekmachines voor 50% uit de kwaliteit van links naar uw site toe, de zogenaamde backlinks.

contactgegevens

Adres
Transistorstraat 31
1322 CK Almere
Direct advies:
06 – 20 96 41 58
info@merxx.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

    Naam

    Telefoonnummer