Sterke SEO? Niet zonder linkbuilding

SEO linkbuildingHet is verstandig dat u wilt investeren in SEO-linkbuilding. Want hoeveel er ook verandert aan Google, dit onderdeel is nog altijd uiterst belangrijk. Hoeveel links u krijgt vanaf andere websites heeft direct invloed op uw vindbaarheid in de onbetaalde zoekresultaten. En dus op het succes van uw gehele online onderneming. Goede reden om te kiezen voor de grondige, duurzame aanpak van Merxx Marketing. Neem nu contact met ons op.

Verantwoorde SEO-linkbuilding

Nog meer dan andere SEO-factoren vraagt linkbuilding om een verantwoorde strategie. Bedenk dat Google uw relevantie voor gebruikers inschat met de kwaliteit van de links: zijn deze afkomstig van geloofwaardige partijen of van twijfelachtige websites? Uw website kan met SEO-linkbuilding dus zowel groeien als schade oplopen. U wilt een natuurlijk linkprofiel, want trucage met foute linkbuilding zorgt voor een penalty, waar u nog niet snel vanaf bent.

Wat is SEO-linkbuilding?

SEO-linkbuilding begint bij uw linkprofiel. We bekijken welke mogelijk schadelijke links u ontvangt, om die te blokkeren of verwijderen. Daarna analyseren wij uw branche en welke websites kans bieden voor linkbuilding. Niet iedere link is hierbij gelijk. Want wat is de kwaliteit en de pagerank van de pagina waarop de link staat? Gaat deze over hetzelfde onderwerp als uw pagina of website? Welke content en andere links staan zijn er te vinden? Is er een anchor-text met tekstlink? Is er een ‘no-follow’. Is het een betaalde link? Naar welke pagina verwijst de link precies? Verloopt de link direct of via een redirect maar uw website? En heeft u bovendien een ‘natuurlijk linkprofiel’: heeft u niet te veel links in korte tijd verzameld? Over al deze en andere factoren geven wij uitsluitsel en advies. Alleen zo zorgt linkbuilding voor een duurzame en effectieve SEO-strategie.

SEO-linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is een delicate en tijdrovende klus. Kies er daarom voor om linkbuilding uit te besteden. Wij zorgen er voor relevante links naar uw website, voor meer bezoekers en meer autoriteit in de ogen van zoekmachines. Meer autoriteit betekent een betere vindbaarheid. Waar wacht u nog op? Vraag vrijblijvend een SEO-linkbuilding offerte aan.

Wilt u ook meer rendement uit uw website halen? Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Of bel ons direct:

06 – 20 96 41 58

Veel gezochte onderwerpen